pinterest-ca1d9.html

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ


Την Τσικνοπέμπτη μετατρέψαμε τον πάγκο του μαραγκού σε ψησταριά για να φτιάξουμε σουβλάκια από πλαστελίνη και με αφορμή αυτό, μάθαμε τις προτιμήσεις κρέατος του καθενός. Άλλοι τρώνε σουβλάκι κοτόπουλο, άλλοι σουβλάκι χοιρινό και άλλοι μόνο μοσχαρινό. Σε τι διαφέρουν όμως αυτά τα σουβλάκια και πως τα ξεχωρίζουμε; Το πρώτο που βρήκαμε είναι το χρώμα, έτσι φτιάξαμε με τρία χρώματα τα σουβλάκια μας!... Μπορούμε να εξελίξουμε τη συζήτηση και να αναφερθούμε στην πυραμίδα της Μεσογειακής Διατροφής.