Την Τσικνοπέμπτη μετατρέψαμε τον πάγκο του μαραγκού σε ψησταριά για να φτιάξουμε σουβλάκια από πλαστελίνη και με αφορμή αυτό, μάθαμε τις προτιμήσεις κρέατος του καθενός. Άλλοι τρώνε σουβλάκι κοτόπουλο, άλλοι σουβλάκι χοιρινό και άλλοι μόνο μοσχαρινό. Σε τι διαφέρουν όμως αυτά τα σουβλάκια και πως τα ξεχωρίζουμε; Το πρώτο που βρήκαμε είναι το χρώμα, έτσι φτιάξαμε με τρία χρώματα τα σουβλάκια μας!... Μπορούμε να εξελίξουμε τη συζήτηση και να αναφερθούμε στην πυραμίδα της Μεσογειακής Διατροφής.